Starac
„Volim da me starci gledaju dok me neki klinac puni, dok me drži za nogu i snažno zabija svoj debeli ud. Kada je kurac klinca tako ogroman za moju usku picu. Za moju prelepu pičkicu. Volim i kad me snažno uhvate za kosu i potucaju u usta. Volim tada da im kažem: ‘Jebite me kao kurvu’.”

Ovako me je mamila Nevenica jedne večeri dok smo čekali da počne neki film u Sava Centru. Jer, Nevenica je veoma dobro znala da je upravo priča ono što najviše pali. Zapravo za nas muškarce, žena postaje žena tek kada je svedena na sredstvo za masturbaciju tek kada se uklopi u neke minimalne koordinate naših seksualnih fantazija. A žene, iako naravno da uživaju u seksu, ipak je sama priča ono što ih najviše pali i ono što ih najviše uzbuđuje.


Jednom mi je Nevenica ispripovedala jednu priču o pravoj maloj orgiji sa plaže. Kako je otkopčala farmerke jednom mladiću i kako je odlučila da se malo poigra sa njim. Jer, tek kada je ovaj već uveliko svršio ona ga je, ustvari, uzela u usta. On se tada sagnuo i počeo je da je ljubi svuda po leđima. Nevenica se okrenula i zgrabila je njegovu glavu zarivši je pravo među svoje zamamne grudi. Drugi mladić koji je to sve posmatrao toliko se uzbudio da mu nije ništa preostalo nego da uzme Nevenicu s leđa.

Krenuli su ponovo i beše, kako mi je to Nevenica rekla, dobro baš kao i prvi put. A Nevenica je gajila naročiti fetiš prema starcima. Tako mi je jednom ispričala kako je nedavno na otvaranju Festivala igre u Sava centru u tamošnjem WC-u jebao neki dedica koji, ma koliko da se trudio, nikako nije uspevao da svrši. To je Nevenicu toliko razdraživalo da je u jednom trenutku morala da ga prekori rečima: „Šta je deda? Da ti to nije možda veštački kurac?”


Međutim, neki drugi put na istom ovom mestu jebao je starac po imenu Saša. Rekla mi je da je toliko bljuvao spermu svuda po njoj da je obećao da će sledeći put uzeti i vijagru kako bi je još bolje, ako je to ikako moguće, pojebao. Beše to u vreme kada sam već uveliko svuda po gradu pratio tu moju slatku malu kurvicu.
Jebao sam je u toaletu dok je starac zavezan gledao
Tako sam je jednom uhodio sve do bašte jednog restorana smeštenog u samom centru grada. Nevenica je išla da se nađe, naravno, sa Sašom. U jednom trenutku ustali su i zajedno se odteturali do WC-a. Krenuo sam brzo za njima. I čim sam ispred vrata čuo zvuk otkopčavanja pantalona, banuo sam unutra, nokautirao starca i odmah ga čim pre vezao.

Uzeo sam da jebem Nevenicu kako je nisam jebao nikada pre. Ona se na sve moje nasrtaje kao i na sve ono što im je prethodilo, samo glasno smejala. Kao i svaka prava mala kurva.

Uzeo sam da je jebem tako što sam je uzjahao kao konj i počeo sam da se trljam o nju. Tako dajoj ne dozvolim da, što je to duže moguće, nikako ne svrši. Sve dok ne postane nesnosno i slatkoj maloj kurvi i zavezanoj starkelji po imenu Saša. Jebao sam je tako da je celokupno njeno telo počelo da urla od vreline toliko da bi bio dovoljan samo još jedan dodir pa da slatka mala Nevenica i doslovno eksplodira.

I na kraju, kunem vam se, kao i da jeste eksplodirala. Jer je njen orgazam nalikovao na čin kakvog savršenog raspinjanja. Jer se sa svakim novim grčem Nevenica pomerala tako kao da sam je i doslovno probadao svojim neumornim kopljem. Na kraju je malo falilo pa da Nevenica zaplače od želje da se sve ovo napokon završi. A završilo se tako što sam joj moj nabrekli kurac zabio u picu do samog kraja dok se nisam ispraznio u njoj sve i do poslednje kapi sperme.


Potom sam joj naredio da se sagne i da mi ga obliže celog, sve od jaja, pa do samog šupka. A potom i da preostalim kapima moje sperme nahrani zanemoćalog starkelju Sašu obnevidelog od mržnje što sam tako neumorno jebao njegovu slatku malu Nevenicu.

Uspaljenu kučkicu sam potom vezao i ostavio sam je da ćami pored svog degradiranog i poniženogjebača. Ovaj prizor je na mene delovao poput vrhunskog afrodizijaka i zato sam se sa još uveliko nabreklom muškošću sjurio ka Nevenicinoj kući kako bih joj jebao majku. I bukvalno.


https://tomiradi.com/2018/09/starac/
http://www.erotskeprice.ws/starac/

http://www.happytv.tv/seksi-price/seksi-price/103679/od-zadovoljstva-je-eksplodirala-moj-nabrekli-k-zabio-sam-u-p-do-samog-kraja-dok-se-nisam-ispraznio-u-nju-sve-do-poslednje-kapi-sperme

Comments

Popular posts from this blog

Mleko

Podrum

Fantazija