Fantazija



Nevenica mi je tog jutra rekla da se spremim za neka neuobičajena scenarija. „Šta imaš na umu?”, priupitao sam je. „Reč je o fantaziji koju imam već dugo vremena. Sve će trajato oko nekih sat i po. Već sam i rezervisala sobu gore. Sve ćemo započeti pozivanjem sobne usluge. Ti ćeš potom isprazniti kofe sa ledom u kadu dok ću ja sebi ubrizgati injekciju ketamina kako bi otupela sva čula na mom telu. To sve će trajati oko nekih dvadesetak minuta. Zatim će uslediti deo koji će možda biti čak i teži za tebe nego za mene. Naime, nakon što me uneseš u kadu napunjenu ledom, moraćemo zajedno da sačekamo da mi temperatura tela toliko padne dok ono ne počne da se trese u nameri da ostane toplo. Tada ću zapasti u stanje blage hipotermije. Onoga časa kada se temperatura moga tela bude u potpunosti spustila i ja ću prestati da drhtim. U tim trenucima pre negoli izgubim svest ti moraš da se obuzdaš i da se nekako odupreš porivu da me ugreješ. Ono što očekujem od tebe je da me toplina tvoga tela i snaga tvoga verovanja ponovo vrate u život. Drugim rečima, najdraži moj, sve svoje nade i sva svoja verovanja položila sam u neopisivu moć tvoga kurca”.


Sve se odvijalo baš onako kako je to Nevenica isplanirala. A čak i u onim trenucima kad je počinjala da gubi svest njena koža je i dalje nastavljala da sija nekakvim zlatnim sjajem dok joj je duga nakvašena plava kosa delovala poput najlepših morskih trava. Moram da priznam da mi se dopadalo kako Nevenica tu preda mnom leži tako otvorena i tako bespomoćna. Ali nije bilo ni najmanjeg vremena za gubljenje.

Konačno sam pao na nju, istoga trena kada sam penetrirao u njeno telo voda je potekla između njenih nogu. Na kratko mi se učinilo kao da sam vodio ljubav sa kakvom vodenom vilom. A onda sam počeo sve dublje i dublje da se zarivam u nju očekujući da će me njeno telo barem u jednom trenutku počastiti nekakvim, pa i najmanjim odgovorom. Međutim, čitavo njeno telo u tim trenucima se samo pomeralo u ritmu mojih pomahnitalih pokreta. Činilo mi se u tim momentima da sam bio potpuno van sebe. Razmišljao sam da li da pozovem Hitnu pomoć dok sam nastavljao sve jače i jače da se zabijam u moju usnulu princezicu.

Uhvatio sam je za glavu i počeo iz sve snage da joj nabijam kurac u njena slatka mala ustašca. I upravo u onom momentu kada je mlaz moje vrele sperme ispunio njena usta Nevenica se probudila.

Poput kiše počeo sam da je zasipam poljupcima. I dok je ona pažljivo i polako gutala moje seme, ja sam joj poljupcima brisao svoju sopstvenu spermu sa usana. Potom je lagano onjušila svoj vlastiti med na mojim usnama i samo mi polako poručila: „Hvala”.

Čini mi se da je to bila najluđa noć u mom dotadašnjem životu. Poljubili smo se i zaspali.

Endi Kolesar

https://tomiradi.com/2018/09/fantazija/
http://erotskeprice.ws/fantazija-3/

http://www.happytv.tv/seksi-price/seksi-price/104164/ludela-je-od-zadovoljstva-uhvatio-sam-je-za-glavu-i-poceo-iz-sve-snage-da-joj-nabijam-k-u-njenu-vlaznu-ribicu




Comments

Popular posts from this blog

Mleko

Podrum